TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Minna Lund

Her på mit guldsmedeværksted møder du både uddannede guldsmede og nogle, der er i lære og på vej.
De er alle håndplukket til at arbejde her sammen.
Det er dygtige mennesker og de har hver især specialer, men har alle en bred faglighed. Vi arbejder på at være dygtige, en lærling skal lave noget svært hver dag, så bliver man dygtig.
Siden 1995 har jeg udlært 14 guldsmede, hvoraf flere har fået medaljer, seneste lærling endte ovenikøbet som nordisk mester i guldsmedehåndværk, og nu arbejder hun her som guldsmed.

Vi hjælper hinanden, et smykke skabes ofte af flere hænder. Hver især laver vi det, vi er bedst til på det smykke, vi laver til dig.

For tiden er vi fire guldsmede og tre lærlinge på værkstedet.
Jeg kan fortælle meget om dem hver især, men fælles er, at de er dygtige dedikerede unge kvinder. De har vid og bid, og er som guldsmede alle som én ambitiøse og ordentlige. De elsker det smukke fag, præcis som jeg gør, derfor er de her hos mig.

kontakt

LEA

Min nordiske mester, det praler jeg glad og gerne af. Lea har været i lære i 100 år og en omvej, for hun startede i Aarhus, holdt op igen, stod i lære som butikselev et andet sted, og så kom hun endelig hjem til os igen.

Lea er teknisk, grundig, tålmodig, forstående, nørdet, og professor-distræt og hyggelig.

Lea blev i 2018 nordisk mester i guldsmedehåndværk.

Vigga

Vigga er en særlig historie, for hun er andet og mere end min lærling. Vigga er min ældste datter og har været med mig i butikken og på værkstedet i snart 20 år.

Nu har hun besluttet, at guld og sølv og ædelsten også skal være hendes liv, og er startet i lære hos os.
Pludselig blev mit Milas til vores Milas og en generation blev til to: Milas2G.

Det er en inderlig glæde at dele sin fascination og kærlighed til materialerne og faget, med én man er så tæt forbundet med. Det er ikke kedeligt, hun er dygtig, heldigvis. Hun er brændende engageret, ihærdig og fuld af passion.

CATHRINE

Cathrine er en blid og forsigtig lærling. Hun holder på guld og sten som var det en nyfødt baby.
Hun er grundig og eftertænksom.

Hun elsker guld og har også kastet sin kærlighed på perler.

Det er en god dag på værkstedet, når Cathrine skal lave perlesmykker.

FREJA

Freja er startet hos os i foråret 2021. Hun har allerede en del af uddannelsen som guldsmed, mangler de sidste to år, og dem har hun valgt at få hos os.
Hun er en gave på værkstedet, så dejlig at arbejde sammen med, mild og god og sjov og dygtig og meget let at holde af. det føles som om hun altid har været her.

hvad kan du lide freja? Åhhh det er let, smiler hun og forklarer at hun elsker følelsen af at skabe noget fra bunden , at opgaverne er så forskellige at hun elsker alle de smukke farvede sten vi arbejder med.
Vi er meget glade for at byde freja velkommen i guldteamet.

MINNA LUND

DET ER MIT DREAMTEAM

Behøver jeg sige, at de er som familie for mig? At jeg ville holde jul med dem, hvis det bød sig?
De er mit dreamteam.

Når dage er, som dage er bedst, har vi sjov og ballade og spiser kage til, og laver alt det flotteste og bedste vi kan på samme tid.
Det er det gode liv, det er et godt arbejdsliv.

For mange år siden spurgte en veninde mig: ”Er du ikke stolt af alt det her?”
Og jeg vidste faktisk ikke, hvad jeg skulle svare, for barren er høj, meget høj, og jeg havde faktisk aldrig tænkt over at være stolt.
Men svaret er ja. Jeg er stolt, når der er flow, når alle arbejder, og trives med hinanden. Når vi hjælper hinanden på vejen til de bedste resultater.
Når lyden af glade stemmer blander sig med værktøjets musik på mit værksted, så er jeg stolt og glad.

Det får du også med i æsken sammen med dit fine håndlavede smykke;
engagement, faglighed og arbejdsglæde.