Hvilken hånd skal vielsesringen sidde på?

Skal vielsesringen sidde på højre eller venstre hånd?

Svaret er enkelt:

I gamle dage blev man forlovet på venstre hånd og gift på højre hånd.   

Efter sigende startede man ud på venstre hånd,  fordi den hånd var tættest på hjertet.

I dag gør man det, der føles bedst.

Hvor skal din vielsesring sidde?

De råd og den vejledning I får hos os, hviler på 24 års erfaring med guldsmedeværksted og butik, og mit bedste råd, om du skal bære din vielsesring på højre eller venstre hånd er, at mærke efter, ganske enkelt mærke, hvad der føles godt.

Når jeg står med to der elsker hinanden og besøger os i butikken, så lader jeg dem prøve en masse vielsesringe, uden at tænke for meget, for så ser vi tydeligt hvilken hånd de intuitivt foretrækker at bære vielsesringen på.

Det hænger sammen med hvem vi er, hvordan vi bruger vores hænder i det daglige, hvad der føles naturligt og rigtigt. Den naturlige følelse, at ringen er rar at have på, er vigtigst, synes jeg, og må gerne komme før gamle traditioner.

Når jeg iagttager de mange kærestepar, der kommer her, kan jeg se, at det nok fordeler sig meget ligeligt om vielsesringen skal sidde på højre og venstre hånd.

Kort sagt; vielsesringe handler om jer og jeres ønsker.

Spørgmål og svar om vielsesringe

Hvilken finger skal vielsesringen sidde på?

Det store flertal vælger at bære ringen på en ringefinger, deraf navnet på den finger.

Her hos Milas Jewellery har vi også lavet vielsesringe til både tommelfinger, langefinger og lillefinger. Valget er dit.

Hvad koster vielsesringe?

Fra 6000 kr til en kvart million, fristes jeg til at svare.

Prisen på vielsesringe varierer med bredden på ringen, hvor mange diamanter, hvor store  diamanter, karaten på guldet og typen af ringe.

En af vores vigtigste opgaver et at forene jeres budget med jeres drømme. Et budget er en mulighed, ikke en begrænsning.

Så slip drømmene fri hos os, det vigtigste er dialogen, mødet over ringene, samtalen om ønskerne, tankerne, og økonomien. Vi arbejder både i 14 og 18 kt. guld. Diamanter og andre ædelsten har vi et rigt udvalg af til mange priser.

kontakt os her

Håndlavede vielsesringe i København?

Alle vores vielsesringe er håndlavede her på værkstedet i København, så det første vi gør, når I besøger os, er at prøve en masse ringe sammen med jer.
Vi ser på, hvad der passer jer, hvad der føles rigtigt, hvad der får jer til at smile.

En vielsesring er mere end guld og romantik, en ring skal sidde godt på din hånd, føles rar at bære.
Det ved vi en masse om, mange års erfaring har vi i både ringe og hænder og i at få dem til at passe hinanden godt og rigtigt.

Vi viser jer forskellen på 14 og 18 kt, på sølv og på hvidguld, I kan også prøve det særlige rosa guld.

At vælge en vielsesring er en lang process, men inddelt i mange små skridt og beslutninger føles det helt naturligt, det er det vi hjælper med.

Når I får lavet vielsesringe hos Milas Jewellery, taler I altid med en guldsmed eller en af de dygtige lærlinge, altså dem der sidder med håndværket, dem der laver jeres ringe. Det gør dialogen om ringene enkel, gør det lettere for os at mærke jer og forstå og forme jeres drømme.

  • Altid fri levering på alle ordrer

  • Kun smykker af massiv guld

  • Unikke håndlavede smykker, lavet på vores eget værksted

  • Mere end 30 års guldsmede erfaring